Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (184/187) > >>

melis:
Czy wyjdzie poprawka do obecnej wersji Liskowa, niwelująca zauważone dotychczas błędy, czy jest to już wersja finalna?

uetam:

--- Cytat: melis w 15 Kwiecień 2015, 12:04:53 ---Czy wyjdzie poprawka do obecnej wersji Liskowa, niwelująca zauważone dotychczas błędy, czy jest to już wersja finalna?

--- Koniec cytatu ---
Wyjdzie. Ale nie jestem w stanie podać konkretnej daty.

EN57-002:
Wykolejenie programu, chciałem w myśl instrukcji załączyć savy, ale każdy, ten error.sav i stan ostatni z przed, ma po 2,5MB, a forum przyjmuje do 2048. Jakoś inaczej to przesłać? Za to zmieścił się zrzut z ekranu.

EN57-002:
Zdarzyło się coś takiego, postawiłem sema i on wyszedł, ale droga się nie utwierdziła.
I jeszcze jedna sprawa, bo gram od nowa to save waży mało to się zamieścił. Lisków M-to nie wyprawia towarowych do Spedpola tylko blokuje je z naliczaniem opóźnienia. Np. w save, który załączyłem 44072 ma 385min opóźnienia, 34074 - 283, a 44074 - 117. Czemu nie są wyprawiane? Osobówki wyprawia planowo.

melis:
Utwierdzenie drogi musiało nastapić, skoro semafor się wyświetlił. Załącz screen'a z pulpitu w tej sytuacji. Zobaczymy jak to wygląda. Sam jestem ciekaw: sem wyświetlony a wszystkie szczeliny czarne ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej