Forum Główne > Inne
Technikum
jageer:
Zalecenia do laserowej korekcji to min 21 lat i stabilizacja wady od min. roku. Ale tutaj przechodzi się ciężkie badania - znam parę osób, które próbowały się pozbyć wady, ale nie pozwalała np. grubość rogówki itp. :)
Pr1:
Wiem, czytałem o tym.
Gdyby się (odpukać) niestety nie udało ze wzrokiem to będę miał zabezpieczenie w postaci LO z jakimś rozszerzonym przedmiotem. Zawsze można iść na studia, bądź kurs o tym kierunku. :-\
Droznik:
Co do Technikum to jeszcze istnieje kolejówka w Skarżysku Kamiennej, i ztcw to szkolą na dyżurnych, ale dokładnie to musisz poszukać w necie bo moje informacje mogą być już nieaktualne
jageer:
Słyszał ktoś, że mają wejść zmiany w dostępie do zawodu dyżurnego? Poprzez zwrotniczego min 3 mc-e, potem nastawniczy (chyba rok) i dopiero możliwość starania się o zawód dyżurnego?
Oprócz tego ma zniknąć zapis o samokształceniu.
Pr1:
--- Cytuj ---Słyszał ktoś, że mają wejść zmiany w dostępie do zawodu dyżurnego? Poprzez zwrotniczego min 3 mc-e, potem nastawniczy (chyba rok) i dopiero możliwość starania się o zawód dyżurnego?
--- Koniec cytatu ---
Ja osobiście nie będę miał nic przeciwko jeśli takie zmiany wejdą, przynajmniej nauczę się od doświadczonych ludzi, a nie od razu posadzą mnie na stołku i będą oczekiwali ode mnie, że będę robił wszystko jak doświadczony ISDR.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej