Forum Główne > Testowo
Różności
Paweł:
W takim razie zostawiam tak jak jest - wprowadzanie zgłaszania nie jest przewidziane w AI.
jageer:
Wyjazd z KBN w stronę pogd. Gaj, również jest uzależniony z rogatkami (sterowane z dawnej Kbn-1), nie prowadzi się tam nic ekstra, jedyną różnicą jest to, że dyżurny musi po rozwiązaniu przebiegu zwrócić zgodę do strażnicy i dopiero można podnieść rogatki.
rustsaltz:
Witam
Zauważyłem pewien problem z pociągami pasażerskimi. Mianowicie jeżdżą one przed czasem. Powstaje tym samym głupia sytuacja, że trzeba trzymać pociąg w peronach (czasem i pół godziny). Można by jakoś wyeliminować? Bo trochę głupio, że pociąg pasażerski (nawet pospieszny) ma takie luzy w rozkładzie, że jedzie 30 minut przed czasem.
Paweł:
Które pociągi przyjeżdżają przed czasem? Zgodnie z ustawieniami w rozkładzie osobowe mogą przyjechać do 1 minuty, a wyższej kategorii - do 5 minut przed czasem.
rustsaltz:
poc. MPPS 35501 spółki PKP Intercity planowo 1.30 przyjechał 24 minuty przed czasem. Przy czym autor rozkładu, który używam nie jest w stanie stwierdzić, czy on ten pociąg dopisał.
Przy okazji problem innej kategorii: (czyli SSP osłona druga)
Poc. 765097 wypuszczony do Testowa Zach. zdefektował. Ściągnąłem go do stacji, ale:
1. SSP myśli, że pociąg tam stoi i nie da się włączyć czujników ani wyzerować.
2. Blokada myślała, że pociąg był na szlaku.
W związku z tym dwa pytania:
1. Jak zresetować przejazd?
2. Czy można w jakiś sposób zresetować blokadę? (poradziłem sobie wprowadzając telefoniczne zapowiadanie i puszczając pociąg na Sz, ale chcę się dowiedzieć czy są inne sposoby)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej