Forum Główne > Ruch kolejowy
Kilka pytań
Zacha:
Jak najbardziej. Licznik grupowy a Sz-ki plombowane.
--- Cytat: jageer w 17 Kwiecień 2013, 18:18:15 ---A na koniec: chcę, aby przyciski Sztów były nieplombowane i bez liczników ;]
--- Koniec cytatu ---
Ty wiesz, ale podpowiem, że jak ktoś umie i ma sprawne palce to przy zamykanych przebiegach manewrowych sobie pomruga bez licznika :)
uetam:
--- Cytat: Zacha w 19 Kwiecień 2013, 21:56:28 ---Jak najbardziej. Licznik grupowy a Sz-ki plombowane.
--- Cytat: jageer w 17 Kwiecień 2013, 18:18:15 ---A na koniec: chcę, aby przyciski Sztów były nieplombowane i bez liczników ;]
--- Koniec cytatu ---
Ty wiesz, ale podpowiem, że jak ktoś umie i ma sprawne palce to przy zamykanych przebiegach manewrowych sobie pomruga bez licznika :)
--- Koniec cytatu ---
A 20 min pozniej maszynista mu komisje zwali na glowe ;p
jageer:
--- Cytat: Zacha w 19 Kwiecień 2013, 21:56:28 ---Jak najbardziej. Licznik grupowy a Sz-ki plombowane.
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Po co zdradzasz jak pracuję ;)
Andrev:
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Taaa, a później: "Panie dyżurny, jakiś dziwny ten zastępczy. Świeci na zmianę z czerwonym". Ale nie powiem, słyszałem o takich fachowcach.
Zacha:
--- Cytat: jageer w 20 Kwiecień 2013, 20:30:26 ---Po co zdradzasz jak pracuję ;)
--- Koniec cytatu ---
Sz, czy nie Sz, ale pociągi jeździć muszą :P
--- Cytat: Andrev w 20 Kwiecień 2013, 21:32:50 ---Taaa, a później: "Panie dyżurny, jakiś dziwny ten zastępczy. Świeci na zmianę z czerwonym". Ale nie powiem, słyszałem o takich fachowcach.
--- Koniec cytatu ---
Czerwone gaśnie zawsze nieco później ;) Poza tym wg Ie-1 mechanika nie powinno interesować czerwone :P.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej