Forum Główne > ISDR - Tematy ogólne

Pływające okno nie tylko dla podglądu sytuacji w terenie

(1/2) > >>

3primer:
Heyah !
Niesamowity symulator ! Jestem pod wrażeniem. Dałoby wpisać do przyszłych zmian, aby rozkład jazdy i inne zakładki mogły być także jako podokienka uruchamiane ?
Tak jak dodatkowy podgląd w terenie. Można wtedy je porozrzucać na inny monitor :)

Jak zobaczyłem możliwości to zbierałem szczękę z podłogi...

PrC31:
Witaj,
O co chodzi z tym "pływającym" oknem ?  Ono ma się przemieszczać kraulem, bądź żabką po ekranie ? Bo dodatkowe okno podglądu nie pływa. Przepraszam za treść postu ale za bardzo tematu wątku nie rozumiem.

jageer:

--- Cytat: 3primer w 04 Marzec 2013, 21:32:19 ---Heyah !
Jak zobaczyłem możliwości to zbierałem szczękę z podłogi...

--- Koniec cytatu ---

YEAH29 ;) Mówisz, że z ust Ci wypadła sztuczna szczęka? To dobrze, Paweł się ucieszy, że jest fanatyk ISDR-a

Cezar:

--- Cytat: jageer w 04 Marzec 2013, 22:24:39 ---YEAH29 ;) Mówisz, że z ust Ci wypadła sztuczna szczęka? To dobrze, Paweł się ucieszy, że jest fanatyk ISDR-a

--- Koniec cytatu ---
Ja też fanatyk! Ja też! xD

uetam:

--- Cytat: PrC31 w 04 Marzec 2013, 22:11:45 ---Witaj,
O co chodzi z tym "pływającym" oknem ?  Ono ma się przemieszczać kraulem, bądź żabką po ekranie ? Bo dodatkowe okno podglądu nie pływa. Przepraszam za treść postu ale za bardzo tematu wątku nie rozumiem.

--- Koniec cytatu ---
Oj chodzi o mozliwosci wyciagniecia do zewnetrzengo okienka RJ, centralki itd aby moc grac sobie na 8 monitorach :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej