Forum Główne > Inne

Oryginalne hobby kolejowe

<< < (4/9) > >>

djuzi:
I ci i ci polują na brutta ;)

jageer:

--- Cytat: djuzi w 16 Kwiecień 2013, 11:24:23 ---I ci i ci polują na brutta ;)

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie ;) Jedni wskakują na wagony, a łoffcy pod byki :D
kolego Mac140 po prostu łofffcy są moimi idolami, dlatego taki żarcik sobie puściłem :D

Andrev:

--- Cytat: mac140 w 16 Kwiecień 2013, 00:13:27 ---Jak ja kocham to polskie hejterstwo, które nakazuje tłamsić każdego kto robi coś innego. A dlaczego trzeba go tłamsić? No bo to mi się nie podoba.

--- Koniec cytatu ---

Moją pasją jest natomiast strzelanie do dzieci z wiatrówki. Jak ja k... nienawidzę tego polaczkowatego hejsterstwa wobec każdego kto ma inną, oryginalną pasję.

Zacha:
Do kolegi Mac140: Jak musisz to sobie jeździj na tych bruttach, nikogo to nie obchodzi czy coś się Tobie stanie. Ale jak już wsiadasz to nie wymuszaj zatrzymania pociągu bo to zwyczajnie wku... ludzi, ale wysiądź sobie tam gdzie się zatrzyma. Żaden z tych Twoich znajomych maszynistów nie mówił Ci, jak kosztowne jest ruszenie takiego brutta? Domyślam się, że gówno Cię to obchodzi bo Ty nie płacisz - typowe. Ale szczerze wątpię, że istnieją maszyniści, którym podoba się hamowanie i ruszanie brutta z powodu jakiegoś, jak to by na radiu powiedzieli "debila na wagonie".

--- Cytat: mac140 w 16 Kwiecień 2013, 00:13:27 ---Jak ja kocham to polskie hejterstwo, które nakazuje tłamsić każdego kto robi coś innego. A dlaczego trzeba go tłamsić? No bo to mi się nie podoba.

--- Koniec cytatu ---
Nie jest tak jak piszesz - po prostu pobudziłeś dyskusję na forum, którego większość userów jest związana bezpośrednio lub pośrednio z koleją ;) A jak już napisałem wyżej, na kolei tego się po prostu nie toleruje.

mac140:
Gdyby nie to że pewnych rzeczy nie pisze się na publicznych forach, zdziwił byś się jak bardzo jestem związany z koleją. I uwierz mi że wiem dokładnie ile kosztuje ruszenie brutta. A zatrzymanie pociągu zazwyczaj wynika z tego że np. nie zdążę się odpowiednio wcześnie schować i dyżurny zauważy. Dzisiaj zaliczyłem kolejną trasę-odcinek Wrocław Gądów-Oleśnica. Oczywiście na Falnsie, pociąg prowadzony ET22-2022

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej