Forum Główne > ISDR - Rozkłady jazdy
patryk_1 testowo roz wersja FINALNA
jageer:
--- Cytat: EN57-002 w 07 Czerwiec 2013, 21:44:25 ---Nie, chodzi o to, że tak jest zrobione w rozkładzie jazdy, a dokładnie wykres ruchu to pokazuje. NIe uruchomiłem symulatora z tym rozkładem.
--- Koniec cytatu ---
A, w sensie, odjazd o tej samej ;) Też nie grałem na rozkładzie, nie mówiąc, że od kilku m-cy nie odpalałem ISDR-a :)
EN57-002:
Szczegółowo: odj. Tw. 48101 03:50 p.Lisków 03:55; odj. Tw. 888022 03:53 p.Lisków 03:57, a np. o 09:08 jest krzyżowanie na jednotorowym szlaku Tw - Ls.
Zacha:
--- Cytat: MiKol91 w 07 Czerwiec 2013, 22:25:57 ---Dramatyczny jest RJ? Polecam na próbę mój RJ. :)
--- Koniec cytatu ---
Akurat odpaliłem Twój rozkład i od razu powalił mnie numer pociągu 3603 czyli nieparzysty wyprawiany od Liskowa :)
MiKol91:
--- Cytat: Zacha w 09 Czerwiec 2013, 09:47:15 ---Akurat odpaliłem Twój rozkład i od razu powalił mnie numer pociągu 3603 czyli nieparzysty wyprawiany od Liskowa :)
--- Koniec cytatu ---
Sory za ten nr pociągu. Ale po za tym jest wszystko okej? ;) A pobrałeś u aktualnioną wersję RJ z tematu "Jakiś nowy rozkład jazdy"?
MaKu:
Usiądź sam, odpal RJ w edytorze i popatrz na wykres, czy tam gdzie nie powinny się nie krzyżują pociągi. Czy jest odpowiednio dużo czasu na odbiegi towarowych. Czy jest odpowiednio dużo czasu przed pośpiechami.
I przede wszystkim, czy przy szlakach jednotorowych jest wystarczająco czasu na "obrót blokady".
Nie róbcie na pałe, byleby zrobić. Na odwal.
Postarajcie się trochę i zróbcie coś, co nada się.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej