Forum Główne > Inne

Wirtualne Firmy do ISDR-a

<< < (2/4) > >>

jageer:

--- Cytat: patryk1 w 20 Czerwiec 2013, 17:33:03 ---nie wiem czy zwariowałem czy coś ale wpadłem na taki pomysł żeby stwarzać Firmy do ISDR-a

--- Koniec cytatu ---

TW jest na sieci PLK. Jedynie, to możesz stanąć do przetargu na obsługę Tefamy....

Droznik:
czyli co przesylamy sobie pilk z save, dokumenatcje tech ruchowa itp??
No dobra mozna zalozyc ze niby pracujemy przez 12 godzinna zmianę ale nie w czasie 12h tylko np tygodnia czy tam dwóch. Potem save wysylamy do drugiej osoby i ona gra dalej?? A ksiązki to w Wordzie??

Czy chcecie zrobić że każdy jest za coś opowiedzialny i np zepsuję się rozjazd to zgłaszam usterkę do gracza który jest automatykiem i gram tak dalej z ta usterką póki on nie odpisze mi zakonczenia??
Wole jak już umówić się np na 1 godzinę dziennie kto chce ten bedzie a kto nie to nie i wtedy zająć się sprawami? Tylko jakie to będą sprawy??

Zacha:

--- Cytat: jageer w 21 Czerwiec 2013, 15:21:32 ---TW jest na sieci PLK. Jedynie, to możesz stanąć do przetargu na obsługę Tefamy....

--- Koniec cytatu ---
Już wygraliśmy ten przetarg :D

miki:
Pomysł z vFirmami jest wg. mnie spoko.

Ja to widzę tak, że pracownik ma ileś ISDR-owych godzin do przepracowania i musi bezkolizyjnie poprowadzić ruch z dokumentami w Wordzie itp. Po skończonym dyżuże przesyła save i dokumenty do następnego gracza i pisze jakieś uwagi dot. służby, np sieciowy na 1Ś itp. I tak w kółko...

Dla urozmaicenia można dodać, że np. każdy musi sobie zasymulować 2 losowe usterki :D

Co wy na to?

Zacha:
Było to już próbowane w innym temacie jakiś czas temu, jednak nie wykazało zbytniego zainteresowania.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej