Forum Główne > Testowo

Problem z wyprawieniem pociągu do Liskowa

<< < (2/4) > >>

Pr1:
Co ty co chwila dajesz to TZP, że od 8:54 nie ma w rejestrze wspomnienia o blokadzie?

dedyk:
Nie wiem. Wydaje mi się, że ja nic takiego nie robiłem. Może wcześniej, ale ostatnio nic takiego nie robiłem.

Co mam teraz zrobić, aby Lisków zaczął przyjmować pociągi ode mnie?

Pr1:
Masz dwa wyjścia:
1. Przeczytać dokumentacje i rozpocząć od nowa symulacje i przeprowadzić ją przez kilkanaście symkowych godzin bez kombinowania z TZP i usterkami.
2. Bardzo, ale to bardzo dokładnie przeczytać dokumentacje i próbować ogarnąć daną sytuacje.

A jak bardzo chcesz teraz to zrobić to co poprzednio, czyli odwołać TZP. (Jakby co to obok kwadracika z Zapowiadanie tel. jest Odwołaj i to jest to) Gwarancji, że to zadziała aktualnie nie ma. 

dedyk:
Próbowałem już wcześniej odwołać TZP, ale to nic nie dało. Chyba zacznę od początku, ale wcześniej dokładnie poczytam tę dokumentację.

Być może w skutek mojego kombinowania doszedłem do takiego stanu, że aplikacja wpadła w deadlock'a i już nic nie można dalej zrobić. Tylko, że wydaje mi się, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsce.

Dziękuję bardzo za udzieloną pomoc.

Pozdrawiam,
Fryderyk

Pr1:
Można stwierdzić, że ISDR z Liskowa zgłosił że coś się dzieje w Testowie i Cię zwolnili  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej