Forum Główne > ISDR - Rozkłady jazdy

MiKol91-rozkład jazdy dla Testowo, Liskowo i inne (przyszłościowe)

(1/2) > >>

MiKol91:
Oto mój finalny rozkład jazdy dla Testowo. Raczej chyba już w nim zmian nie będzie, jak coś nieteges pisać. Miłej służby. ;)

EN57-002:
Ponieważ już kiedyś pisałem uwagi do Twojego RJ to teraz napiszę inaczej. Jeżeli chcesz tworzyć RJ to poczytaj wpierw może dawną instrukcję R11 za nim zamieścisz kolejny rozkład z podstawowymi błędami na forum i to co już też ktoś Ci pisał: przejdź go wpierw w cyklu 24h sprawdź czy działa, a później zamieść. Możesz dla porównania ściągnąć mój RJ, który przeszedłem 24h i - działa. Pozdrawiam.

MaKu:
Czasami 24h nie wystarczają. Osobiście swój RJ przejechałem kilka razy, a i tak wszystkiego nie dało się wychwycić.

MiKol91:
Skąd mam nabyć instrukcję R11?  ???

EN57-002:
Instrukcja R11 nazywała się "O rozkładzie jazdy pociągów" wydanie drugie ukazało się w 1979r w/g stanu na dzień 31-07-1979. Nie wiem czy później była jeszcze wznawiana więc nie jest to "instrukcja przydzielania tras R-11", a przynajmniej nie o tą mi chodziło w pomocy dla MiKol91.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej