Forum Główne > ISDR - Rozkłady jazdy

Tworzenie własnego Rozkładu Jazdy - pytania, porady i problemy

<< < (6/6)

melis:
AI reaguje właśnie tak, że przy ustawieniu loka odwrotnie, zapytuje co wyjechało i nie jest wstanie wypuścić go, jako popychacza. Zastosowałem tymczasowo dwie lokomotywy,na początku i na końcu składu.

Drops:
U mnie sprawa wygląda następująco, rozkład ułożony czy zmodyfikowany rozkład innego użytkownika, zawsze to samo, jak tylko zmienię/zrobię swój skład symulator nie wysyła do mnie pociągu, jest w systemie, a nie jedzie, i to nie jest problem składu, bo jest kopiowany z działającego rozkładu, tylko, że pod inny numer, w czym jest problem?

EN57-002:
Może zrób screen z tego RJ z wykresem, bo na nim bardziej obrazowo widać. Po za tym nie skupiaj sie na pierwszej godzinie działania RJ, bo to było już tu opisywane, że wgranie potrzebuje czasu, a jeżeli rozpoczęcie RJ jest o 06:00, a wstawisz, bez dodatkowych działań, poc. o 06:14 to on nie przyjedzie.

melis:
Problem może być w nie ustawieniu np składu na szlaku. Poza tym tak jak przedmówca pisze, jeśli chcesz by skład ruszał np o 6:00 to start symulacji w trybie tworzenia, powinien nastąpić ok 5:45

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej