Forum Główne > Testowo

Parę pomysłów co do rozwoju symulatora

<< < (3/17) > >>

jageer:

--- Cytat: Pr1 w 02 Wrzesień 2013, 12:36:02 ---To może dodamy jeszcze do pomysłu trzeciego, "przesypywanie" się tablic peronowych? Bo to chyba też należy do obowiązków dysponującej na mniejszych stacjach?

--- Koniec cytatu ---

Ja mogę dostarczyć system z Bieżanowa, sterowaniem tablic w Wieliczce  :P

Ja bym przede wszystkim przywrócił Alfa na pulpit  ;D

Na koniec: z tego co autor mówił, to ma być bardziej symulator SRK, niż prowadzenia ruchu. Wszystkiego nie da się odwzorować nigdy.

Pr1:
ISDR - Symulator prowadzenia ruchu kolejowego

miki:

--- Cytat: Pr1 w 02 Wrzesień 2013, 12:36:02 ---To może dodamy jeszcze do pomysłu trzeciego, "przesypywanie" się tablic peronowych? Bo to chyba też należy do obowiązków dysponującej na mniejszych stacjach?

--- Koniec cytatu ---

Jestem jak najbardziej za tym i za punktem 3.
Chciałem o tym napisać wcześniej, ale w końcu się nie zdecydowałem :P
Swoją drogą, zawsze się zastanawiałem, jak wygląda taki system do "przesypywania" tablic peronowych...

Cezar:

--- Cytat: jageer w 02 Wrzesień 2013, 14:30:55 ---Ja bym przede wszystkim przywrócił Alfa na pulpit  ;D

--- Koniec cytatu ---
O tak! Alfa na pulpit! :D

--- Cytat: Zacha w 02 Wrzesień 2013, 12:05:16 ---Proponuję to rozwiązać w ten sposób, że stawiasz sobie obok kompa atrapę mikrofonu z guziczkiem i nawijasz komunikaty. To chyba jedyny sensowny pomysł na "zaimplementowanie" tego do symulatora :P. Tylko co na to pozostali członkowie rodziny widzący gościa nawijającego kolejowe komunikaty do kompa :D

--- Koniec cytatu ---
Ej ;> Ja tak sobie gadam, czasami ;) tylko, że nie do mikrofonu, a w przestrzeń metabetafizyczną xD

dedyk:
Zaraz pewnie będziecie na mnie krzyczeć ;) , ale przyszedł mi jeszcze do głowy kolejny mały pomysł. Aby od czasu do czasu dróżnicy, posterunki zgłaszały dyżurnemu fakt otwartych drzwi w jadącym pociągu. W takiej sytuacji dyżurny ruchu ma obowiązek poinformować o tym ten pociąg, aby w efekcie drzwi zostały zamknięte przez biednego kierownika.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej