Forum Główne > Inne

Dziennik Ruchu R146 wersja papierowa.

<< < (5/9) > >>

CureQ:
Skontaktowałem się już z Drukarnią Kolejową w Krakowie.Zobaczymy co powiedzą :) Spokojnie nie denerwuj się MaKu :) Mi chodziło o to,żeby każda strona była ponumerowana a wtedy już trzeba mieć te 100 stron w Wordzie no i muszą być ponumerowane,ale tak też można ;)

zolwik:

--- Cytat: CureQ w 24 Styczeń 2014, 00:35:34 ---Skontaktowałem się już z Drukarnią Kolejową w Krakowie.Zobaczymy co powiedzą :) Spokojnie nie denerwuj się MaKu :) Mi chodziło o to,żeby każda strona była ponumerowana a wtedy już trzeba mieć te 100 stron w Wordzie no i muszą być ponumerowane,ale tak też można ;)

--- Koniec cytatu ---

a co Cieżko to jest zrobić w Wordzie?
numeracja też jest w Wordzie więc sami sobie życie utrudniacie.

a co do "wynoszenia" to czym sie różni "wyniesienie w sensie dosłownym" od załatwienia? tak czy siak ktoś musi to wynieść

MaKu:

--- Cytat: CureQ w 24 Styczeń 2014, 00:35:34 --- Mi chodziło o to,żeby każda strona była ponumerowana a wtedy już trzeba mieć te 100 stron w Wordzie no i muszą być ponumerowane,ale tak też można ;)

--- Koniec cytatu ---

Z tego co się orientuje, współczesne pendrive'y bez problemu mieszczą plik .doc, stu stronicowy.

CureQ:
Wystarczy skontaktować się z Drukarnią Kolejową w Krakowie i powiedzieć,że potrzebujecie Dziennik Ruchu i bez problemu załatwiają.
Jak dojdzie wyśle zdjęcia ;)

EN57-002:
Warto też śledzić allegro, bo tam zdarzają się czyste książki różne i można trafić też na R146. Pomijam to skąd ktoś je "załatwia". Po za tym jak jesteś z Bydgoszczy, to bliżej do drukarni kolejowej w Poznaniu niż do Krakowa i może z nimi się skontaktować.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej