Forum Główne > Inne
Dziennik Ruchu R146 wersja papierowa.
Zacha:
--- Cytat: Andrev w 30 Styczeń 2014, 13:48:58 ---To przesznuruj jeszcze i walnij pieczątkę ;D
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: jageer w 30 Styczeń 2014, 10:36:43 ---I będą dodatkowo poświęcone przez Zachę ;)
--- Koniec cytatu ---
Za lewą plombę również dola się należy :P
jageer:
--- Cytat: CureQ w 30 Styczeń 2014, 15:16:56 ---Nie za drogo ? ;) po 12 bym jeszcze kupił :)
--- Koniec cytatu ---
Ale 9 zł u producenta. Do tego trzeba to wysłać do Szczecina, użyć sznurka, pieczątki, plomb, a to kosztuje. Dodatkowo kolega Zacha musi mieć na zapas piwa/wódki.
Potem to musi wrócić do mnie i ja dalej dystrybuuje. Nie da się taniej ;)
Zacha:
--- Cytat: jageer w 30 Styczeń 2014, 19:27:51 ---Dodatkowo kolega Zacha musi mieć na zapas piwa/wódki.
--- Koniec cytatu ---
Kapsle od wódki są potrzebne do odciśnięcia plomb :D
CureQ:
A po co plomby,sznurki i pieczątki ? :D Zapas wódki to rozumiem ;p
IZKR:
Jeżeli chodzi o dzienniki ruchu R-146 i R-147 to tu problemu nie widzę. Ale posiadanie oryginalnych rozkazów pisemnych ... trochę jazda po bandzie. Ale jest furtka: rozkazy pisemne, które nie maja kolejnej numeracji bloczków zapewne uzyskacie w ISE. Oczywiście nie powinny być sznurowane i plombowane (pieczętowane). Dotyczy to również dzienników ruchu. W czym jest jednak problem wygenerować takie dokumenty i wydrukować? Ryza papieru to koszt około 10-14 zł z tego da się zrobić 10 dzienników ruchu (bez okładek). Wg mnie taniej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej