@Piotrpal, świetny rozkładzik. Na nudę nie narzekałem. Mam nadzieję, że nie jest to Twój ostatni dodatek dla symulatora
@Pr1: Twoja idea testowania nie wymaga tworzenia oddzielnego działu. Takie testowanie może przeprowadzić każdy komu "się chce" i uwagi wpisać pod rozkładem autora.
(...) a tester tylko sprawdza czy działa, sprawdza (na oko) tabelę rozkładu i prosi o wymienienie ewentualnych błędów które istnieją w rozkładzie.(...)
Twórca miałby testującemu wskazywać błędy? Trochę dziwne to dla mnie.
W symulatorze MaSzyna, jako testujący są osoby z doświadczeniem przy tworzeniu modeli,tekstur, scenerii, scenariuszy, itp. Im nie musisz nic wskazywać, a jak oni Ci zaczną wymieniać rzeczy do poprawek to wiesz, że jesteś w TEŚCIE;)
Poza tym racja - każdy powinien 2-3x razy przejść swój rozkład. Ja tak zrobiłem ale pomimo to, nie uchroniło mnie to przed błędami.
@ PrC31 Twój rozkładzik jest bardzo urozmaicony. Po włączeniu opóźnień na i usterek na max sytuacja się rozkręca, ale "przejść" można bez większych problemów.
P.S. Kolejna wersja (jeżeli powstałaby) to będzie dopiero hard .
Będzie kolejna wersja na fikcyjnym rozkładzie. Doprowadzę tylko kilka rzeczy w innym symulatorze do końca i wtedy się tym zajmę.
@Piotrpal, wybacz, że w Twoim temacie.