Forum Główne > ISDR - Tematy ogólne

Symulator na kilku monitorach.

<< < (2/3) > >>

Paweł:
Możliwość wydokowania zakładek jest planowana od dawna, ale trudno powiedzieć kiedy znajdzie się czas, żeby się tym zająć - wbrew pozorom wiąże się to ze sporymi zmianami w kodzie (każda zakładka będzie funkcjonować jako osobny form + unit, aktualnie wszystko jest w jednym).

Swoją drogą, jakie macie doświadczenia z podłączaniem większej liczby monitorów? Jak to rozwiązać sprzętowo (karty? adaptery?), żeby było niezbyt drogo, najlepiej z monitorami ze złączem VGA (można je dostać za grosze)?

CureQ:
Ja u siebie używam jeszcze HDMI ale są różne rozgałęźniki,które można zastosować ;) Rozgałęźniki raczej nie są drogie :D

Zacha:
Na karcie nie ma sensu rozdzielać ekranów. Lepiej zrobić to na zasadzie podglądu gruntu w dodatkowym oknie i dać na drugi ekran podłączony do pierwszego.

CureQ:
Ale powiem,że u mnie chodzi to całkiem całkiem.Dodatkowo TV sobie podłączam do HDMI, potem kombinacje w panelu sterowania i gitara ;)

Slowcio1111:
Ja mam w karcie drugie wejście 8). Po podłączeniu drugiego momonitora mogę sobie konfigurować w sterowniku karty. Jeżeli ma się monitor i kabel, nie trzeba nic dokupywać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej