Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Testowo Fabryczne

<< < (22/35) > >>

robert051:
Co do semafora to nie. To był pierwszy pociąg jadący tamtędy.
Wcześniej po 1-ce jechał towar do Wilanowic. Wypuściłem go normalnie na sygnalizator na wolną drogę.

Zacha:
Więc chcesz mi powiedzieć, że lampka od SKP świeciła się od początku? Musiał wcześniej po tym torze jechać pociąg albo nieblokowany, albo Ty nie zablokowałeś go w tył i "jakimś" cudem kolejny pociąg z Tęczy pojechał na tym samym bloku. Nie ma innego wytłumaczenia. U mnie obwody SKP działają w porządku.

robert051:
Seryjnie. Nie wiem co jest nie halo. Ten pociąg co miał wjechać po 2-ce to stoi w post. odstępowym Tęcza stoi. Zaraz się chyba wkurzę i zamknę ten tor i będzie po problemie.
Edycja.
Wcześniej miałem 12224 z tego toru. Na wjedzie
Przejechał normalnie

Zacha:
Heh, może po prostu zwróć Ko po dwójce :)

uetam:
Tęcza nic nie wyprawila na ten sam blok - gdybys zobaczyl do save wiedzialbys, ze 1308 stoi w teczy pod semaforem.
W ogole co to za problem? Nie wrociles bloku - semafor sie nie poda drugi raz. Tak trudno wcisnac przycisk Ko? Troche powagi panowie...
Co do SSP 1.044 to o tym wiem ale to narazie nie jest priorytetowa sprawa - powtarzacz jest w TF a nie u nas.

--- Cytuj ---1. Jak zgłosić usterkę w km 72? (telefonicznie podajemy usterkę w km 69)
2. Dlaczego przejazd przy awarii czujników C1 i C2 nie chce się wyzerować? Nadmieniam, że nie ma pociągów na szlaku.
--- Koniec cytatu ---
1. Nie ma potrzeby zglaszania usterki - przeciez masz TOPy.
2. A czytales instrukcje obslugi raspa ?:)

--- Cytuj ---Mateu, mógłbyś dodać plik gdzie można zmieniać stan liczników, żeby te zera tak nie wisiały cały czas ?
--- Koniec cytatu ---
To sa szczegoly. Doda sie na samym koncu.

--- Cytuj ---Oj mam problem, nie mogę wyłączyć "NO2L" po przyciśnięciu wszystko jest ok licznik przeskakuje o "pół", ale w przypadku odwołania "Niewłaściwy Odjazd" nic się nie dzieje. Nie można podciągnąć przycisku...
--- Koniec cytatu ---
Poprawione.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej