Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Testowo Fabryczne

<< < (32/35) > >>

Zacha:
Jeśli masz włączone przebiegowe nastawianie to semafory nastawiasz tylko wciskając z shiftem przycisk semafora i odpowiedni przycisk torowy, a jak chcesz indywidualnie nastawiać semafory to podciągnij przycisk "W" na automacie.

zolwik:
a dlaczego wyjazdowe "w lewo" czyli na wschod i zachod są 5 komorowe... to mnie trapi.. po co im gorna komora pomaranczowa skoro i tak sie nie uzywa

uetam:

--- Cytat: zolwik w 22 Marzec 2011, 11:41:43 ---a dlaczego wyjazdowe "w lewo" czyli na wschod i zachod są 5 komorowe... to mnie trapi.. po co im gorna komora pomaranczowa skoro i tak sie nie uzywa

--- Koniec cytatu ---
Naprawde musze tlumaczyc dlaczego?
Na 80% stacji w Polsce semafory posiadają 1,2 lub nawet 3 nieużywane komory.

BTW - dziś w nocy postaram się wrzucić kolejną wersję.

Zacha:

--- Cytat: mateu w 22 Marzec 2011, 13:31:37 ---Na 80% stacji w Polsce semafory posiadają 1,2 lub nawet 3 nieużywane komory.

--- Koniec cytatu ---
Muszę cię zmartwić, bo u mnie na węźle jest mało takich semaforów. Co do tego, dlaczego mają górną pomarańczową komorę, to stawiam, że służą one jako tarcze do TEFAMY.

zolwik:

--- Cytat: Zacha_SW w 22 Marzec 2011, 15:21:17 ---
--- Cytat: mateu w 22 Marzec 2011, 13:31:37 ---Na 80% stacji w Polsce semafory posiadają 1,2 lub nawet 3 nieużywane komory.

--- Koniec cytatu ---
Muszę cię zmartwić, bo u mnie na węźle jest mało takich semaforów. Co do tego, dlaczego mają górną pomarańczową komorę, to stawiam, że służą one jako tarcze do TEFAMY.

--- Koniec cytatu ---

taaa.. szczególnie F,E i D3...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej