Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Testowo Fabryczne

<< < (35/35)

Paweł:
Kolega dp116 widocznie rzadko rusza się z miejsca swojego zamieszkania i nie wie, że na szlakach dwutorowych również stosuje się blokady półsamoczynne (o ile w ogóle widzi różnicę, bo po jego wypowiedziach mam wrażenie że dla niego blokada samoczynna to "brak blokady").

A posterunek odstępowy jest jednym z większych problemów w TF. Moduł AI posterunku odstępowego jest niedopracowany i narazie nie przewidywałem jego stosowania, jednak został wstawiony do TF i teraz są z tym kłopoty. Do tego mateu nie bardzo jest w stanie go poprawiać - kto programuje, wie jak to jest poprawiać po kimś kod, nie do końca rozumiejąc jak on działa.

uetam:

--- Cytat: Paweł w 05 Listopad 2011, 19:21:26 ---A posterunek odstępowy jest jednym z większych problemów w TF. Moduł AI posterunku odstępowego jest niedopracowany i narazie nie przewidywałem jego stosowania, jednak został wstawiony do TF i teraz są z tym kłopoty. Do tego mateu nie bardzo jest w stanie go poprawiać - kto programuje, wie jak to jest poprawiać po kimś kod, nie do końca rozumiejąc jak on działa.

--- Koniec cytatu ---
Tak tragicznie znow nie jest - dopoki sie jedzie na semafor to AI jakos jeszcze daje sobie rade.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej