Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Testowo Fabryczne

<< < (7/35) > >>

uetam:

--- Cytat: Nastawniczy_Jm1 w 06 Marzec 2011, 17:58:20 ---
--- Cytat: mateu w 06 Marzec 2011, 15:12:54 ---- poprawki w przebiegach (C i P)

--- Koniec cytatu ---

Ciągle jednak ten sem P coś marudzi. Standardowo utwierdzam przebieg na tor 4, pociąg mija W i w tym momencie P gasi się na S1. Po podaniu zastępczego i wyjeździe pociągu ze stacji przebieg nie puszcza. Zaznaczam, że SKP jest poinformowane o przyjeździe, a blok Ko praktycznie działa prawidłowo. WTF?

--- Koniec cytatu ---
Poprawione. Te przebiegi musicie dobrze testowac, bo ja to wszystko pisalem 'na oko' i moga sie takie bugi pojawiac.

robert051:
Po sprawdzeniu czy reaguje SSP ta RASP zauważyłem że szlabanów nie da się zamknąć.
Testowo Wschód nie informuje nas o planowanej godzinie odjazdu pociągu.
To tyle wyłapane w ciągu 5 min.

uetam:

--- Cytat: robert051 w 06 Marzec 2011, 18:42:47 ---Po sprawdzeniu czy reaguje SSP ta RASP zauważyłem że szlabanów nie da się zamknąć.
--- Koniec cytatu ---
Numery czujnikow popierniczylem. Poprawione.

--- Cytuj ---Testowo Wschód nie informuje nas o planowanej godzinie odjazdu pociągu. W nastepnej wersji poprawie.

--- Koniec cytatu ---
Tak ma byc.

http://isdr.pl/tf/060311v5.rar

McCm:
Przelot bez zatrzymania z Wilamowic do Ślemienia - na semaforze wjazdowym wyświetlają się dwa zółte i zielony pasek, mimo drogi wolnej.

Zacha:
Moze monter zle podlaczyl? :) U mnie na podg Szczecin Wstowo na wyjezdzie pala sie 2 pomaranczowe (od strony Wzgorza) a szlak jest z PBL i dalej sa tarcze do Dziewoklicza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej