Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Testowo Fabryczne
Daniel:
Nie mogę dostosować rozkładu jazdy. Pociągi nie wyjeżdżają wogóle. Proszę o jakieś wskazówki. Pozdrawiam!
jageer:
--- Cytat: Daniel w 05 Marzec 2011, 15:14:42 ---Nie mogę dostosować rozkładu jazdy. Pociągi nie wyjeżdżają wogóle. Proszę o jakieś wskazówki. Pozdrawiam!
--- Koniec cytatu ---
Dokładniej napisz, bo nie wiem o co Ci chodzi, przyspiesz czas kilkanaście minut i będą dzwonić już sąsiednie posterunki.
uetam:
--- Cytat: McCm w 05 Marzec 2011, 13:06:51 ---Liczymy na to, że w miarę postępów pracy będziesz zamieszczał tutaj wersje testowe. Szczególnie, że ta dzisiejsza działa całkiem sprawnie.
Jeden bug - wjazd od Wilamowic po torze właściwym - odstęp przy peronach nie zwalnia się po przejeździe pociagu, trzeba to ręcznie robić.
--- Koniec cytatu ---
Tak, wiem o tym bugu- juz poprawiony. Tak samo mozna podac przebiegi z dwoch stron na jeden tor. Raz na 2-3 dni bede tu wrzucal jakas wersje.
Daniel:
Tak wiem, ale ja mam swój rozkład. Jak mam go zmienić, próbowałem zmian "jazda z" i "jazda do" ale to nic nie daje.
uetam:
--- Cytat: Daniel w 05 Marzec 2011, 17:37:50 ---Tak wiem, ale ja mam swój rozkład. Jak mam go zmienić, próbowałem zmian "jazda z" i "jazda do" ale to nic nie daje.
--- Koniec cytatu ---
Rozklad z TW?
--------------
http://isdr.pl/tf/050311v1.rar (pare poprawek, dodana ssp 72.034)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej