Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Testowo Fabryczne

<< < (11/35) > >>

jageer:

--- Cytat: igor w 08 Marzec 2011, 00:21:35 ---Patrykos,

rozkład właśnie testuje Mateł - a ja pracowicie poprawiam błędy i spełniam Jego zachcianki :-)

--- Koniec cytatu ---

Zachcianką Mateu jest dużo manewrów, ze składem wyjeżdżającym z Tefamy  :P :P Bo się tam nie pomieścili i na "miejscu" trzeba formować skład  :P
PS Piszę to w Jego imieniu  ;)

Patrykos:

--- Cytuj ---rozkład właśnie testuje Mateł - a ja pracowicie poprawiam błędy i spełniam Jego zachcianki :-)  Za jakieś dwa dni plik .roz będzie do pokazania.
Potem trzeba jeszcze poprawić nieco rozkład do TW - i już będzie baza pod multi. ;-)
Reasumując - chwilę cierpliwości plis.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za odpowiedź ;) Zauważyłem, że TEFAMA coś nie chce wysłać pociągu, trzeba coś zrobić, żeby się pytał o zgodę?

uetam:

--- Cytat: Patrykos w 08 Marzec 2011, 10:34:59 ---
--- Cytuj ---rozkład właśnie testuje Mateł - a ja pracowicie poprawiam błędy i spełniam Jego zachcianki :-)  Za jakieś dwa dni plik .roz będzie do pokazania.
Potem trzeba jeszcze poprawić nieco rozkład do TW - i już będzie baza pod multi. ;-)
Reasumując - chwilę cierpliwości plis.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za odpowiedź ;) Zauważyłem, że TEFAMA coś nie chce wysłać pociągu, trzeba coś zrobić, żeby się pytał o zgodę?

--- Koniec cytatu ---
Maly blad w nazwie posterunku. W nastepnej wersji to bedzie poprawione.

ED72-001:
Brak Możliwości wyprawienia pociągu w kierunku Wschodniego na semafor.

KRZAQ:

--- Cytat: ED72-001 w 08 Marzec 2011, 14:10:41 ---Brak Możliwości wyprawienia pociągu w kierunku Wschodniego na semafor.

--- Koniec cytatu ---
A konkretniej? Stan bloku pozwolenia? Izolacji? Jaki przebieg?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej