Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Testowo Fabryczne

<< < (13/35) > >>

Daniel:
Mateu, a blok pozwolenia dla Wilamowic, nie powinien być uzależniony od Fabrycznego? U mnie jest takie rozwiązanie na dysponującej i wykonawczej. Stacja A żąda pozwolenia na wyprawienie pociągu, stacja B, dyżurny widzi, że żąda pozwolenie stacja A, daje blok Dzl, wykonawcza otrzymuje i ostatecznie daje pozwolenie.

matek__9292:
Nie mogę podać semafora G. Nie ma usterki, Blok jest wolny i zwrotnice prawidłowo ustawione.
I pociągi nie wyjeżdżają z tefamy

jageer:

--- Cytat: Daniel w 08 Marzec 2011, 20:45:58 ---Mateu, a blok pozwolenia dla Wilamowic, nie powinien być uzależniony od Fabrycznego? U mnie jest takie rozwiązanie na dysponującej i wykonawczej. Stacja A żąda pozwolenia na wyprawienie pociągu, stacja B, dyżurny widzi, że żąda pozwolenie stacja A, daje blok Dzl, wykonawcza otrzymuje i ostatecznie daje pozwolenie.

--- Koniec cytatu ---
Przede wszystkim tu nie ma wykonawczej... Wszystko jest OK. Ty, jako dyżurny dysponujący "dysponujesz blokadą"

Daniel:
Ale pozwolenia nie daje, Tęcza daje, ja blok końcowy tylko wracam.

Zacha:
Tęcza również nie daje pozwolenia. Jest bierna jeśli chodzi o wzbudzanie kierunku jazdy. Ona tylko blokuje w tył i w przód.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej