Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Testowo Fabryczne
Paweł:
Nic nie brakuje, nie jest to blokada półsamoczynna typu C, ale blokada z blokiem pozwolenia i izolowanym torem szlakowym (nie ma chyba konkretnego oznaczenia) przeznaczona dla takich krótkich szlaków. Dużo tego jest w węźle wrocławskim.
xaviero:
--- Cytat: Paweł w 08 Marzec 2011, 22:14:03 ---Nic nie brakuje, nie jest to blokada półsamoczynna typu C, ale blokada z blokiem pozwolenia i izolowanym torem szlakowym (nie ma chyba konkretnego oznaczenia) przeznaczona dla takich krótkich szlaków. Dużo tego jest w węźle wrocławskim.
--- Koniec cytatu ---
Aha, bo z TW pamiętam że na Wilamowice był blok Początkowy i Końcowy oraz Blok Pozwolenia który się obsługiwało....
tym właśnie się sugerowałem
jageer:
--- Cytat: mateu w 08 Marzec 2011, 21:40:57 ---Na wiekszosci stacji przy blokadzie EAP na liniach dwutorowych jest mozliwosc wcisniecia i przekrecenia przycisku pozwolenia. Nie ma to zadnego negatywnego wplywu na dzialanie blokady.
--- Koniec cytatu ---
Szkoda, że tak nie ma na KG, bo tam można dostać ******* od tego pikania Eapa ;/ Ledwo coś wjedzie już trzeba wciskać poz i tak w kółko ;/ Nie mówiąc o dziwnym dźwięku piszczącym ;/
Zacha:
W Szczecinie Porcie SPC na szlaku do Głównego jest też EAP. Szlak ma jakieś 300m i ruch jest po nim dość gęsty. Tam jednak SPC nie ma cały czas wciśniętego przycisku Poz, bo często się puszcza jazdy równoległe, albo po prostu po lewym.
xaviero:
--- Cytat: jageer w 08 Marzec 2011, 22:20:09 ---Szkoda, że tak nie ma na KG, bo tam można dostać ******* od tego pikania Eapa ;/ Ledwo coś wjedzie już trzeba wciskać poz i tak w kółko ;/ Nie mówiąc o dziwnym dźwięku piszczącym ;/
--- Koniec cytatu ---
Ty masz dzwięk "piszczący" a ja za to mam dzwonek jak w szkole :D to się nazywa masakra :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej