Forum Główne > Inne
Szkolenie bhp na kolei.
jageer:
--- Cytat: dawid plk w 31 Marzec 2014, 17:12:52 ---To ja się podepnę pod temat. Czy ktoś wie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko Zwrotniczy? czego można się spodziewać ? :) Jeśli w ogóle jest taka rozmowa? dostałem tylko telefon że mam się zgłosić do sekcji do pokoju nr tyle i tyle wtedy i wtedy ;D
--- Koniec cytatu ---
Sprawdź PW ;-)
Droznik:
Będzie naczelnik sekcji, naczelnik pracowniczy i dyrektor.
Zapytaja się co wiesz o firmie, czym sie zajmuje zwrotniczy, dlaczego akurat on. Czy zdajesz sobie ze sporej liczby wyrzeczen itp. Ot taka zwykła rozmowa
grzegorz23:
Od jutra praktyka na LCS Mińsk Mazowiecki. :)
IZKR:
Szkolenie BHP w ramach przygotowania zawodowego jest uregulowane instrukcją Ia-5 par.6 ust.11. No bo tak na zdrowy rozsądek: przychodzi ktoś z zewnątrz i... podczas stażu stanowiskowego ulega wypadkowi. Pozamiatane.
Oczywiście jest to szkolenie podstawowe.
taper:
Szkolenie bhp u mnie w pracy. Behapowiec: Jak ten cukier znalazł się na górze? Gdzie jest winda? Ja pokazując na kolegę: jedna idzie, druga z panem rozmawia.
W bhp niestety najważniejszy jest papier, często behapowcy Wam powiedzą co nie wolno, rzadko powiedzą o Waszych prawach. Nie ważne, czy jesteście pracownikiem kolei, kierowcą, czy na ten przykład cukiernikiem, za szkolenie płaci nasz szef. Po szkoleniu powinieneś zobaczyć kartę ryzyka na swoim stanowisku pracy.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej