Forum Główne > Inne
Opóźnienia.
EN57-002:
Za to tu kolejny rekordzista z wczoraj, bo jeszcze jedzie, a raczej stoi. Ciekawy dzień wczoraj był.
Patryk_SPA:
Witam. Mamy rekordziste dnia EIC Premium PENDOLINO ED250 jako 1606/7 z Warszawy do Wrocławia opóźniony nagle o 106-112 minut. Ktoś wie co się stało w Częstochowie?.
Andrev:
--- Cytat: Patryk_SPA w 02 Styczeń 2015, 21:47:29 ---Witam. Mamy rekordziste dnia EIC Premium PENDOLINO ED250 jako 1606/7 z Warszawy do Wrocławia opóźniony nagle o 106-112 minut. Ktoś wie co się stało w Częstochowie?.
--- Koniec cytatu ---
Może jakaś piesza pielgrzymka wsiadała? ;)
gumini_0317:
--- Cytat: Patryk_SPA w 02 Styczeń 2015, 21:47:29 ---Ktoś wie co się stało w Częstochowie?
--- Koniec cytatu ---
A ponoć nie ma głupich pytań :) 1607 nie nabił opóźnienia w stojąc na stacji w Częstochowie tylko przyjechał już opóźniony ;) I to widać na tym zrzucie ekranu. "Opóźnienie przyjazdu 110 min."
Co do przyczyny to gdzieś była awaria SRK i wiele Pendolin zyskało opóźnienia. Czy i ten konkretny z tego powodu to nie wiem, bo nie znam miejsca awarii.
dp116:
Ja mam jeszcze jednego rekordzistę - 2 stycznia pociąg IC "Barbakan" opóźniony o 190 minut z powodu "potrącenia ze skutkiem śmiertelnym" jakieś 2 km od peronów Krakowa Gł. Screen z Infopasażera podeślę potem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej