Forum Główne > Urządzenia srk
Usterki usrk
MaKu:
--- Cytat: jageer w 02 Maj 2014, 22:43:27 ---Maku - chcesz, to usuń posty, skoro na forum nie można żartować.
--- Koniec cytatu ---
A dlaczego miałbym je usunąć? Ja tylko chciałem wiedzieć, z czystej ciekawości.
A poza tym zastanówcie się, czy wasze teksty o "lewiznach", które ciągle rzucacie na forum nie zaszkodzą autorom rozwijać ten projekt.
jageer:
Kończąć OT, nie wiem w jaki sposób może to zaszkodzić autorom, ale ok. Z lewizn to ja sobie żartuje.
A co do pytania, czy się nadaję na stanowisko związane z ruchem - Jeszcze byś się zdziwił, jakbyś zobaczył mnie w pracy ;)
MaKu:
--- Cytat: jageer w 03 Maj 2014, 10:22:29 ---A co do pytania, czy się nadaję na stanowisko związane z ruchem - Jeszcze byś się zdziwił, jakbyś zobaczył mnie w pracy ;)
--- Koniec cytatu ---
A gdzie padło pytanie czy się nadajesz?
jageer:
W poprzednim poście pytałeś mnie i Zachy, czy pracujemy/pracowaliśmy na takich stanowiskach. Więc myślałem, ze po moich postach oceniasz, że się nie nadaję to takiej pracy. Tak więc, sorry, źle to odebrałem ;D
IZKR:
... ja pracowałem jako ISDR ale ze względu na stan zdrowia... lewizny były, są i będą. Może z tą plombownicą to jazda po bandzie bo w razie czego plomba idzie/może iść do ekspertyzy a nie sądzę, żeby warto było innymi kamieniami plombować. I czemu miało by to służyć? Podstawowa zasada: jak kombinujesz to z głową, tak, żebyś nie dał się na tym złapać bo będzie art 42 w najlepszym wypadku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej