Forum Główne > Urządzenia srk

Urządzenia i sygnalizacja - dyskusja z wątku o Liskowie.

<< < (9/10) > >>

IZKR:
Zgodnie z instrukcją wskaźnik W21 podnosi szybkość. Czyli Sr3 + W21 da nam 80 km/h na kierunek zwrotny. Ale ciekawe... mamy rozjazdy na 100 km/h, mamy na 60 km/h  ale o 80-iu nie słyszałem. Siedzący obok mnie kolega IZKD też nie (no co jednak nie zaprzecza, że tak jest a my nie mamy tylko na ten temat wiedzy)

jageer:

--- Cytat: IZKR w 14 Lipiec 2014, 10:29:38 ---Zgodnie z instrukcją wskaźnik W21 podnosi szybkość. Czyli Sr3 + W21 da nam 80 km/h na kierunek zwrotny. Ale ciekawe... mamy rozjazdy na 100 km/h, mamy na 60 km/h  ale o 80-iu nie słyszałem. Siedzący obok mnie kolega IZKD też nie (no co jednak nie zaprzecza, że tak jest a my nie mamy tylko na ten temat wiedzy)

--- Koniec cytatu ---

Są wajchy na 80 w bok  ;) A takie rozwiązanie z podświetlaniem, jak tutaj, jest stosowane w Niemczech.

Zacha:
Wajchy na 80 w bok mamy jeszcze w Pszczółkach.

greg86:
Na wyświetlaczu umożliwiającym wyświetlenie cyfry 8 (w takim układzie jak na zdjęciu) można wyświetlić każdą cyfrę od 0 do 9. Przydałaby się fotka, na której wskaźnik jest aktywny.

gumini_0317:
http://rail.phototrans.eu/14,86835,0,NEWAG_221M_SA138_003.html I stacja Pszczółki:
Autorem zdjęcia jest Mechatronik z forum eu07.pl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej