Forum Główne > Inne
Wakacje kolejowe.
EN57-002:
Nie wiem, mam je po dobrej znajomości, a czy ktoś inny by je jeszcze otrzymał? Po za tym na jesieni budynek ma przejąc gmina i to chyba ostatnie wakacje z drezyną, jeziorem i torem kolejowym.
jageer:
--- Cytat: EN57-002 w 24 Lipiec 2014, 14:44:47 ---Nie wiem, mam je po dobrej znajomości, a czy ktoś inny by je jeszcze otrzymał? Po za tym na jesieni budynek ma przejąc gmina i to chyba ostatnie wakacje z drezyną, jeziorem i torem kolejowym.
--- Koniec cytatu ---
A co to za dyżurny ruchu, co nie ma zestawu "zapasowych, prywatnych" kluczy, szczególnie jak pracował na ręcznych ;)
EN57-002:
Mylimy chyba klucze do wajch z tymi do budynku dworcowego. Do wajch to mam dość sporo, ale do budynku... Przecież je dostaję po znajomości, a zresztą zużywają się media i ludzi wokół też wiedzą, że ktoś jest.
jageer:
--- Cytuj --- Nauczyłem się ją przestawiać na tor zwrotny bez przekładania zwrotnic, bo nie mam kluczy do nich
--- Koniec cytatu ---
Sugerowałem się tym ;)
EN57-002:
Gwoli wyjaśnienia. W domu mam rejestry kluczy. Poprzednio jak byłem nie odrysowałem, które to są i nie zabrałem więc tu na msc. nie mam kluczy. Zresztą samo uruchomienie ich potrwało by dłużej jak przestawianie w obecnej formie drezyny.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej