Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Nie wyświetlają się zakładki w nowym exe (07.2014)

<< < (2/2)

uetam:

--- Cytat: dehu w 16 Sierpień 2014, 17:23:04 ---Win 7. Zmieniałem systemy zgodności, pobierałem ponownie (działa na Win 7 na zwykłym kompie ten sam plik).
i co? Nikt nic nie wie? :(

--- Koniec cytatu ---
Prawdopodobnie masz coś nie tak z konfiguracją Windowsa lub antywirusa. Przełącz się na inne konto systemowe i przed uruchomieniem symulatora wyłącz na chwile antywirus.

octanq:

--- Cytat: dehu w 16 Sierpień 2014, 17:23:04 ---Win 7. Zmieniałem systemy zgodności, pobierałem ponownie (działa na Win 7 na zwykłym kompie ten sam plik).
i co? Nikt nic nie wie? :(

--- Koniec cytatu ---

U mnie (Win7) było to samo. Miałem wielkość czcionki systemowej 125%. Jeżeli masz tak samo, to zmień na 100%. (Prawym na pulpit>Rozdzielczość>Zmień wielkość tekstu...)

Paweł:

--- Cytat: dehu w 16 Sierpień 2014, 09:56:53 ---Pobrałem najnowszą wersję z lipca 2014 i podczas uruchamiania na laptopie (win7, 1280x780) nie pokazuja sie zakładki zmiany okna.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: TaKeT w 16 Sierpień 2014, 14:41:20 ---...najnowsza wersja Testowa się na Xp trochę rozjeżdża...

--- Koniec cytatu ---

Jak to się dokładniej objawia? Przydadzą się jakieś zrzuty ekranowe.

--- Cytat: octanq w 09 Wrzesień 2014, 22:35:19 ---Miałem wielkość czcionki systemowej 125%.
--- Koniec cytatu ---

Przy powiększonej czcionce systemowej interfejs programu nie będzie wyglądał poprawnie i na razie nie jest planowane jego przerabianie pod tym kątem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej