Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Blokada po torze 2 do Borku

<< < (2/3) > >>

jageer:
Kiedyś mi się zdarzył taki "fake", że pytał np. co z pociągiem XXX albo też o początkowy. Ale to było dawno, ostatnio wszystko śmigało prawidłowo.

Paweł:

--- Cytat: jageer w 17 Wrzesień 2014, 11:40:07 ---Kiedyś mi się zdarzył taki "fake", że pytał np. co z pociągiem XXX albo też o początkowy. Ale to było dawno, ostatnio wszystko śmigało prawidłowo.

--- Koniec cytatu ---

Przy takich objawach na 100% miał zgłoszony jakiś pociąg. Albo nie zarejestrował jego przyjazdu, albo nie zarejestrował jego odwołania, albo użytkownik coś pomieszał przy komunikacji.

piotrek_wiedenka:
grzegorz44 musiałeś coś namieszać pokaż zapis to się sprawdzi.

EN57-002:
Na wersji Liskowa 13-08-13 to zdarza mi się, co już opisywałem, że np. Tęcza pyta, co z poc. stojącym u niej pod wjazdowym. W nową wersję grałem, ale krótko, bowiem na razie nie można do niej wgrać własnego RJ, a przy małym ruchu to tak dla mnie niezręcznie.

melis:
EN57-002 Tęcza pyta bo prawdopodobnie Wilamowice zapchały tor, a Ty nie nadążyłeś z odblokowywaniem. Co do sytuacji z Borkiem może manewry były prowadzone i, brak zgłoszenia zakończenia? EN57-002 masz na myśli obecną, najnowszą wersję? U mnie RJ'ty wczytuje wszystkie. Aktualnie nie mam dostępu do internetu.Korzystam grzecznościowo, dlatego tyle czasu z mej strony NIC. Pozdrawiam Wszystkich gorąco!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej