Forum Główne > ISDR - Rozkłady jazdy

DamDam- rozkład jazdy dla Testowa v1.0

(1/9) > >>

DamDam:
Witam!

Po długim okresie czasu udało mi się zrobić działający rozkład jazdy. Powiecie, że ruch jest przesadzony i jest bez sensu (kibelki nawet w odstępie 11 min.), ale zawsze jest co robić. Abyście się przygotowali mentalnie na ten sajgon ;D pokazuję co Was czeka po uruchomieniu.
Nowa wersja rozkładu!
Co nowego?!
02.10.14
- Poprawki w czasie przejazdu 222M-ki
- Poprawki w dokumentacji
- Poprawki w numeracji luzaków i MPJ

07.10.14
- Pociągi towarowe zostały skrócone, tak by się miesciły na torach główncyh  zasadniczych

25.12.14
- Poprawki w czasach przejazdu poc. na liniach Tw- Ls, oraz Tw- Bk (są po 2 min. luzu między pociągami)
- Poprawki w dokumentacji
- Nowy imicz dokumentacji 8)

krzysiuwroc:
Witam. Do jakiej wersji jest ten rozkład?

DamDam:
Do najnowszej, ale powinno pociągnąć na starszych,  tego nie  wiem. A jesli chodzi o starsze wersje, to nawet fajnie, że plik .utr był "wyciągnięty" z .exe. Parę poprawek i efekt jest taki jak niżej. 8)

W.F.:
Próba wczytania pliku damdam_tw_24.09.14_pn0600.sav kończy się komunikatem: "Nieprawidłowy plik lub niezgodna wersja programu".
Testowo wersja 2013.07.06

Pozdrawiam
W.F.

DamDam:
Racja,  ale pobranie najnowszej wersji nie jest problemem, a jeśli pojawi się nowa wersja Testowa, to zobowiązuje się stworzyć  nowy plik save w przeciągu kilku dni.
Raz próbowałem ominąć ten problem i zmienić datę wersji programu w pliku save, jednakże się nie udało- wywalało "Stream error", a odblokowanie TSRK spowodowało wielki bajzel. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej