Forum Główne > Inne

BHP na kolei (OT)

<< < (4/9) > >>

taper:
Panowie zaczynacie mnie przerażać. ;D

MaKu:

--- Cytat: TaKeT w 26 Wrzesień 2014, 05:35:12 ---Prąd prądem, ale jakby zaczepili tym o wysięgnik też byłoby ciekawie :-)

--- Koniec cytatu ---

Wysięgnik też jest pod napięciem.

DamDam:

--- Cytat: zolwik w 25 Wrzesień 2014, 20:11:21 ---SOKisci robią w takich sprawach, pamiętam jak swego czasu byl ten kretyn mac140 co tez jeździł na wagonikach, posłałem materiał do SOK po kilku dniach skontaktowali sie ze mną telefonicznie w sprawie przekazania materiału video. gość po wizerunku twarzy został podobno szybko namierzony, a potem "nagle" autor wywalił wszystkie filmy, zamknął stronę i ogólnie wyparował.... przypadek?

--- Koniec cytatu ---
Może w tym przypadku nie, ale u mnie kilku idiotów bawiło się węglarkami, któ re zostaly wypchnięte i się staczały. Wagony suneły się ok 30km h. Widziałem z daleka jak jeden kładł młotek pod koła, a drugi chciał wszystko zatrzymać tym zaworem. Jakie było moje zdziwienie po tym co usłyszałem:" wypal sobie papieroska  dla uspokojenia. Oni niczego nie zepsują a jak potnie im nogi to będzie nauczka. Po   za tym mi się nie  chce  tam jechać bo gorąc jest".

dedyk:
Wracając jeszcze na chwilę do tego filmu to ostatnio pisali o tym na gazecie.pl: http://radom.gazeta.pl/radom/1,35219,16701279,Ekstremalna_jazda_na_pociagu__wspinaczka_na_komin.html .

TaKeT:

--- Cytat: MaKu w 26 Wrzesień 2014, 08:06:55 ---
--- Cytat: TaKeT w 26 Wrzesień 2014, 05:35:12 ---Prąd prądem, ale jakby zaczepili tym o wysięgnik też byłoby ciekawie :-)

--- Koniec cytatu ---

Wysięgnik też jest pod napięciem.

--- Koniec cytatu ---

Wiem, wiem,  ale ten patyk niekoniecznie przewodzi prąd...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej