Forum Główne > Inne
BHP na kolei (OT)
Andrev:
--- Cytat: TaKeT w 24 Wrzesień 2014, 17:21:02 ---A ja po zobaczeniu tego linku na shoutboxie pewnego forum (@Żółwik :)) wysłałem link z tym do sokistów i komendy policji w Radomiu... Nie zależy mi zbytnio na tym żeby coś z tego wyszło... Ale niewątpliwie chętnie bym tę bandę porypańców zobaczył żalącą się na filmiku na cały świat ze ich ukarano... Niestety, takie rzeczy nie w Polsce...
--- Koniec cytatu ---
W Polsce będzie wielka pretensja do kolei, żale w TV jak pośpiech się opóźni o 3 godziny, bo prokurator z komisją ustalala okoliczności w których dzieciak spadł z węglarki w ruchu...
TaKeT:
--- Cytat: Andrev w 24 Wrzesień 2014, 21:39:15 ---
--- Cytat: TaKeT w 24 Wrzesień 2014, 17:21:02 ---ciach
--- Koniec cytatu ---
W Polsce będzie wielka pretensja do kolei, żale w TV jak pośpiech się opóźni o 3 godziny, bo prokurator z komisją ustalala okoliczności w których dzieciak spadł z węglarki w ruchu...
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, i jeszcze dyżurnemu nabliższej stacji się oberwie... Od soków dostałem 2 odpowiedzi na maila, zawierające w sumie podobną treść:
--- Cytuj ---Dzień dobry,
Dziękujemy za przekazany adres do materiału filmowego, podjęte zostaną wszelkie dostępne metody aby osoby przedstawione w „filmie” zidentyfikować i wyciągnąć w stosunku do nich konsekwencje prawne.
Z poważaniem:
... ...
Inspektor
Wydział ds. Operacyjno – Prewencyjnych
--- Koniec cytatu ---
DamDam:
Tak, tak, papierkowa robota zrobiona i reszta ich nie obchodzi. Z mojego doświadczenia wiem , że oni nawet dyżurnego mają w głębokim poważaniu, a co mówić o cywilu. Pomyślą sobie, że szopkę odstawili i sie śmieją.
Przypomniałem sobie, że był już wątek o takich gagatkach na forum.
Droznik:
A nie lepiej podać to do lokalnej gazety np echodnia.eu?
Oni też takie sprawy lubią, a nawet bardzo.
DamDam:
Oni napewno fajnie się bawili, ale ciekawe jakby się zesralii gdyby ktoś stamtąd spadł. A potem to wina PKP, bo do tego dopuściła. Namierzenie komputera tych głąbów nie będzie {chyba} problemem, lecz nie sądzę by za chwile w TV było info o wielkiej akcji policji w tej sprawie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej