Forum Główne > ISDR - Tematy ogólne
Nowa stacja
Paweł:
Nie mówię o konkretnym posterunku, na warsztacie są podstawowe rzeczy bez związku z TW czy TF. Priorytetem jest poprawienie błędów i dokończenie najważniejszych rzeczy które były w planie (bo to będzie miało zastosowanie we wszystkich kolejnych symulatorach, kiedy zaczną powstawać), dorabianie manewrów do TF to już zabawa - nie będę się takimi rzeczami zajmował. Nowa wersja pojawi się tak jak zawsze w postaci TW, jeżeli mateu będzie chciał to sobie przerobi pod nią TF wprowadzając nowe rzeczy.
Zacha:
Ja dodam jeszcze, że w TF bocznica do TEFAMY nie jest taka z prawdziwego zdarzenia :) Byłoby wiele lepiej, gdyby tam był park, albo chociaż pare rozjazdów przekładanych ręcznie. Wiem, że wtedy musielibyśmy to wszystko obsługiwać, a nie zawsze w symulacji jest na to czas, więc może przy tarczach manerwowych zostańmy :) Bo kto wie, może mateu w następnej wersji blokadę tam wstawi ;)
uetam:
--- Cytat: Paweł w 27 Marzec 2011, 17:29:06 ---dorabianie manewrów do TF to już zabawa - nie będę się takimi rzeczami zajmował. Nowa wersja pojawi się tak jak zawsze w postaci TW, jeżeli mateu będzie chciał to sobie przerobi pod nią TF wprowadzając nowe rzeczy.
--- Koniec cytatu ---
Manewry są już zrobione - teraz intensywnie je testuje.
Co do poprawek to oczywiscie, ze bede chcial :)
@MaK_86: Ustaw sobie kursowanie pociagow dodatkowych na max w TF i rozpoczecie od godziny 06:00 - okolo 7:30 jest co robic i powoli koncza sie tory stacyjne.
MaKu:
emmm
To ja chyba jakąś starą wersję mam :D
Co tylko od 12:00 można...
Czekaj. Przeszukam wątek o TF bo chyba na bieżąco nie jestem... :P
matek__9292:
A jak w edytorze schematu pulpitu wciskam przycisk D. do grupy (szczeliny) i zaznaczam odpowiednie szczeliny to co potem zrobić, aby można było wpisać inną grupę szczelin?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej