Forum Główne > ISDR - Tematy ogólne
Nowa stacja
jageer:
--- Cytat: matek__9292 w 27 Marzec 2011, 21:13:05 ---A jak w edytorze schematu pulpitu wciskam przycisk D. do grupy (szczeliny) i zaznaczam odpowiednie szczeliny to co potem zrobić, aby można było wpisać inną grupę szczelin?
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli robisz jakieś it to klikasz dodaj do grupy potem zaznaczasz po kolei co chcesz dodać, jak skończysz "pracę" nad danym it, daj odznacz wszystko i potem znowu dodaj do grupy i jedziesz dalej kolejne it...
uetam:
--- Cytat: MaK_86 w 27 Marzec 2011, 17:16:20 ---Paweł. Mowisz o TW, czy o TF?
Osobiscie, powiem tak. Mi brakuje troche kombinatorstwa w grze. Chodzi mi tutaj o manewry. Dlatego chciałbym zrobić rozkład, w którym będzie więcej właśnie pracy manewrowej.
O ile TW infrastruktorą nie powala, to w TF już można mówić o dużych możlliwościach pracy manewrowej.
Ale, żeby ruszyć z rozkładem, dobrzeby pobawić się wersją stabilną i prawie na ukończeniu.
--- Koniec cytatu ---
Screen na potwierdzenie. Troche pozno ale zawsze. Nowa wersja jednak troszke sie opozni.
pzdr
matek__9292:
--- Cytat: jageer w 25 Marzec 2011, 21:52:23 ---
--- Cytat: matek__9292 w 25 Marzec 2011, 20:20:46 ---A są jakieś programy do rysowania planów schematycznych stacji?
--- Koniec cytatu ---
Pod ISDR-a, ale nie tylko jest np StationDesign. Można też w AutoCadzie itp itd...
--- Koniec cytatu ---
A od Pawła?
matek__9292:
Jaka powinna być odległość pomiędzy dwoma semaforami wyjazdowymi?
jageer:
--- Cytat: matek__9292 w 23 Kwiecień 2011, 12:11:31 ---Jaka powinna być odległość pomiędzy dwoma semaforami wyjazdowymi?
--- Koniec cytatu ---
W pionie, poziomie, skosie ? Narysuj sytuację, bo nie wiem o co Ci chodzi :|
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej