Forum Główne > Inne

Poznajmy się anonimowi dyżurni

(1/6) > >>

Droznik:
Chciałbym się dowiedzieć jak się tutaj znaleźliście, od kiedy gracie, jak długo gracie. Czy ktoś wam polecił tego symka, czy tak jakoś na necie wyszukaliście go.

Ja zacznę:
Gram w niego już od 08.2011 roku, a dowiedziałem się o nim o kolegi który był prawdziwym dyżurnym na średniej stacji. Gram czasami ale nie za długo jakieś kilka godzin w tygodniu jeśli mam tylko czas na niego.

jageer:
Ja wylukałem poprzednika ISDR-a, stację Osielec, a potem pierwszą, wersję ISDR-a, to było X lat temu  ;)
Ale jak wyszukałem symka, to nie wiem. Szukałem chyba coś o SRK i u Pawła na stronie był link.

Obecnie nie gram w żadną z wersji.

melis:
Znalazłem link do forum, poszukując informacji na temat sygnałów semaforowych. Nie pamiętam już w którym miejscu. Dość długo ISDR Testowo, zalegał u mnie na dysku. Po pierwszych próbach ogarnięcia tego, dostałem oczopląsu, gorączki i nerwicy ;) Aż nadszedł dzień, w którym przełamałem się i, zacząłem czytać instrukcję. Używam symulatora od kilku tygodni, od jakiegoś czasu robię podejście do Liskowa. Ot tyle. Przy okazji: bardzo się cieszę, że tu trafiłem i pełen szacunek dla wykonywanej przez niektórych tu z Was, pracy. Ciężki kawałek chleba. Pozdrawiam! Ps: Wielkie dzięki dla autorów programu!

jageer:

--- Cytat: melis w 23 Październik 2014, 19:51:17 ---Po pierwszych próbach ogarnięcia tego, dostałem oczopląsu, gorączki i nerwicy ;)

--- Koniec cytatu ---

Jak ja ogarniałem, to było mocno. Puściłem pociąg, świeci się jakies "pwl" (co to jest?). Zresztą Osielec był uproszczony bardzo w stosunku do ISDR-a :)

TaKeT:
A ja z kolei... szukałem znaczenia skrótu ISDR... :) A pierwszą pozycją było to forum

A potem zaczeło się ,,jeżdzenie" na tzp z Testowa do Liskowa bo coś ta blokada ,,gupia" :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej