Forum Główne > Testowo
Duże obciążenie procesora + pytanie dot. rozwiązania przebiegu
melis:
Czasami się tak zdarza, że przebieg nie zostanie rozwiązany. Miałem też tak. Masz save'a z tą sytuacją? Możesz zerwać plombę i wprowadzić odpowiednią adnotację - jeśli bawisz się w ten sposób ;) Ps: wprowadź swoje ustawienia, bo zmieniłem je w tym save.
Hufi:
Podsyłam zapis - później, nie mogąc czekać i kombinować (sytuacja ruchowa - 36113 przepuściłem jeszcze przez tor nr 2 ale niebawem miał jechać 43232 z Borka, nie mogłem podać wjazdu a na Sz nie chciałem prowadzić ruchu ;) ) zerwałem plombę i rozwiązałem ręcznie. Lecz - ponieważ nie wiedziałem jak, nie meldowałem tego nigdzie ani nie zgłaszałem usterki bo nie wiedziałem czego - obwodów torowych? Wszystkie niby sprawne wg okna usterek... Ktoś przyjdzie, sprawdzi i mi to zp zaplombuje? ;)
melis:
Można spróbować np puścić na Sz coś do Borku. Co do plomby, zostanie założona po naprawie jakiejkolwiek usterki - oprócz chyba przepalenia żarówki na pulpicie ;)
Hufi:
Dzięki za wyjaśnienia! :)
Przy najbliższej okazji poeksperymentuję jeszcze na tym zapisie, przyjmę tego 43232 na Sz i zobaczę czy się przebieg rozwiąże a jak nie to coś do Borka też na Sz spróbuję... może "odpuści".
Pozdrawiam!
melis:
Możesz tylko do Borka, bo przy utwierdzonej drodze, nie przestawisz rozjazdu na Lisków.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej