Najnowsza wersja symulatora:ISDR 2024.09.30Nowe posterunki rzeczywiste:Kraków Główny
Cytat: dp116 w 24 Lipiec 2014, 08:30:16Już chciałbym zgłosić pierwszy błąd. Przy wybraniu obcji startu symulacji o 18 w niedzielę, gra uruchamia się o godzinie 6.To akurat jest zamierzone. Opcja startu o 18 zostanie dorobiona gdy poprawie te malutkie bugi które zostały wypisane w tym temacie..CytujNaszła mnie wątpliwość jak prowadzić dzienniki... Czy powinienem mieć jeden na Lisków-Lisków miasto (i co wtedy wpisywać jako godzinę odjazdu/przyjazdu) czy mieć 3 dziennki Lisk.- p.odg Rynek, Podg. Rynek - Lisków i Podg. Rynek - Miasto.... Jak uważacie?Dziennik w sumie mozesz prowadzic tylko dla szlaku Liskow Rynek - Liskow Miasto. Docelowo wszystko zostanie opisane w dokumentacji..CytujZgłaszam, że na post. 3. nie zamykają się rogatki (N3/N4), tak ma być? Usterek nie ma.Błąd. Poprawimy.CytujNo właśnie. A propos tych rogatek. Jak mam zgłaszać, żeby Post. 3 zamknął przejazd jak poc. jedzie od strony Miasta? Zwykłe: "Pociąg xxxxx odjechał" nie pomaga. Od strony Liskowa to działa. Pociag xxx wjezdza lub po prostu dwa krotkie sygnaly na centralce.
Już chciałbym zgłosić pierwszy błąd. Przy wybraniu obcji startu symulacji o 18 w niedzielę, gra uruchamia się o godzinie 6.
Naszła mnie wątpliwość jak prowadzić dzienniki... Czy powinienem mieć jeden na Lisków-Lisków miasto (i co wtedy wpisywać jako godzinę odjazdu/przyjazdu) czy mieć 3 dziennki Lisk.- p.odg Rynek, Podg. Rynek - Lisków i Podg. Rynek - Miasto.... Jak uważacie?
Zgłaszam, że na post. 3. nie zamykają się rogatki (N3/N4), tak ma być? Usterek nie ma.
No właśnie. A propos tych rogatek. Jak mam zgłaszać, żeby Post. 3 zamknął przejazd jak poc. jedzie od strony Miasta? Zwykłe: "Pociąg xxxxx odjechał" nie pomaga. Od strony Liskowa to działa.