Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
ISDR się tnie
melis:
No niestety symek słabo znosi długie nazewnictwo składów. @Paweł pisał, że zostanie to poprawione. Na tę chwilę, trzeba stosować tabliczki na pulpicie. Z drugiej strony, właściwie to bardziej zbliżone do, realizmu ;)
melis:
--- Cytat: patryk127 w 18 Listopad 2014, 07:15:40 ---Szkoda, że nie można wybrać dokładnej godziny symulacji. :)
--- Koniec cytatu ---
Można. W isdr.ini na końcu pliku tworzysz linijkę np start=1/14:00 Pierwsza cyfra po znaku równości, to dzień tygodnia.
Cezar:
--- Cytat: melis w 18 Listopad 2014, 15:29:35 ---
--- Cytat: patryk127 w 18 Listopad 2014, 07:15:40 ---Szkoda, że nie można wybrać dokładnej godziny symulacji. :)
--- Koniec cytatu ---
Można. W isdr.ini na końcu pliku tworzysz linijkę np start=1/14:00 Pierwsza cyfra po znaku równości, to dzień tygodnia.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie :)
--- Cytat: patryk127 w 18 Listopad 2014, 14:39:37 ---Już to ogarnąłem właśnie. Wróciłem do symulatora po roku i przez te ściny myślę sobie za słabego mam kompa? A tu taka błahostka. :) Dzięki za odp.
--- Koniec cytatu ---
Rzeczywiście banalne ;)
patryk127:
Nie chcę zaśmiecać forum więc napiszę w tym moim temacie. Czy może dojść do usterki na sąsiedniej nastawni grając np. w Testowie i dyspozytor to zgłosi?
melis:
Nie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej