Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
ISDR się tnie
Cezar:
--- Cytat: patryk127 w 17 Listopad 2014, 21:42:29 ---Czy ktoś miał problem, iż po jakimś czasie symulator zacina się? Uniemożliwią to dalszą grę i nawet save i ponowne uruchomienie nic nie daje. Mam najnowszą wersje. We wcześniejszych tak nie było.
--- Koniec cytatu ---
Miałem kiedyś coś takiego. Usunąłem info z debugowania, wszystkie rozmowy z posterunkami i radiotelefonu i niestety nic to nie dało. Nie miałem wtedy dostępu przez kilka dni do Internetu, więc nic tu nie wrzucałem, ale problem był i pomogło jedynie rozpoczęcie gry od nowa. W każdym razie ja nic nie zmieniałem w rozkładzie czy programie, więc problem Patryka nie oznacza, że coś modyfikował :)
EDIT: znalazłem ten plik .sav, jest z 20.08.2014 r.
melis:
@Cezar a "22176 czeka na 2271" to co? ;) Zbyt długa nazwa.
patryk127:
W załączniku zamieszczam save z Testowa. Może komp jest tego przyczyną bo ostatnio zamula. Zmieniałem nazwy składu ale na np. "na poc. XXX". Wkurza mnie to, iż muszę zaczynać od nowa. Szkoda, że nie można wybrać dokładnej godziny symulacji. :)
Cezar:
--- Cytat: melis w 18 Listopad 2014, 06:36:04 ---@Cezar a "22176 czeka na 2271" to co? ;) Zbyt długa nazwa.
--- Koniec cytatu ---
Aa, teraz czaję o co Ci chodziło ;) I to przyczyna?
patryk127:
Już to ogarnąłem właśnie. Wróciłem do symulatora po roku i przez te ściny myślę sobie za słabego mam kompa? A tu taka błahostka. :) Dzięki za odp.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej