Forum Główne > Inne
Nastawniczy - dyskusja o zawodzie
zaopatrzony:
Czyli robiąc kurs na przykład w "CS Szkolenie i Doradztwo" lub "ATC grupa" nie zdobędę przygotowania zawodowego? :o Pisałem raz do jednej kobiety z poznania i jedyne jaką informację dostałem to to, że dostanę po szkoleniu teoretycznym jakiś dzienniczek a potem link rozporządzenie Dz. U. z 2015 r., poz. 46. ??? Czyli z tego co rozumiem po kursie teoretycznym dostaję jakiś dzienniczek i sajonara szukaj sobie pracodawcy który zrobi tobie przygotowanie zawodowe a potem wróć na zdanie egzaminu? :<
zolwik:
Ale jaki jest sens robić prywatnie skoro mozesz wszystko zrobić w plk?
Ale odpowiadając na Twoje pytanie to tak, tam robisz kurs, a potem musisz gdzies przygotowanie zaliczyć i później egzamin
zaopatrzony:
--- Cytat: zolwik w 20 Marzec 2018, 21:04:56 ---Ale jaki jest sens robić prywatnie skoro mozesz wszystko zrobić w plk?
Ale odpowiadając na Twoje pytanie to tak, tam robisz kurs, a potem musisz gdzies przygotowanie zaliczyć i później egzamin
--- Koniec cytatu ---
Na stronie plk nie widzę żadnych ogłoszeń o szkoleniach a w pup jeszcze nie widziałem żadnych ogłoszeń o poszukiwaniu kandydatów na szkolenie. Dodam że mieszkam na dolnym śląsku a przecież nie wyjadę na drugi koniec Polski aby odbyć to szkolenie no chyba, że zajdzie taka bardzo mocna potrzeba.
zolwik:
Napisz w tym tym ogłoszeniu ktore jest. PLK nigdzie nie daje ogłoszeń na szkolenie. Masz uprawnienia, to zaczynasz prace. Nie masz uprawnień to firma Ci robi i potem pracujesz
jageer:
Liczba dni przygotowania zawodowego jest określona w rozporządzeniu.......
Co do PLK - nie zawsze są ogłoszenia. Można się wybrać do zakładu z papierami, może się uda :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej