Forum Główne > Lisków Miasto (stara wersja symulatora)
Lisków Miasto - Dyskusja
jageer:
Ale to nie jest powiadamianie dróżnika... A "ZEW", są 2 wersje, jak dla mnie nie widzę tam parzystej lub nieparzystej? Widocznie masz na myśli, że czasem używa "pojedynczo", czasem "podwójnie".
Ale to chyba widzimisię maszynisty, chyba, że to jest uzależnione w programie?
greg86:
Nie wiem, możliwe, ale w Liskowie i Testowie wywołania były zarówno pojedyncze jak i podwójne.
grzegorz44:
--- Cytat: MuNiO w 29 Listopad 2014, 17:34:08 ---60-90 min załadunku wystarczy na jedną grupę wagonów.
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy albo i nie!!! Wagony po wyładunku zmieniają swoją nazwę-,, wagony z LM" a wagony przed wyładunkiem zwą się ,,wagony do LM"
TaKeT:
Spokojnie to tylko program :) Nic się nikomu (a komu się AI poskarzy) nie stanie jak pojadą nierozładowane... Nie dziś to jutro 8)
Bedziol:
Zauważyłem, że pociągi Regio, które kieruję na tor 3 - ten najbliżej posterunku Lm zatrzymują się słusznie przy krawędzi peronu jak najbliżej semafora B i zajmują tylko odcinek IT3a. Jednak utwierdzony jest cały przebieg na torze 3 aż do tarczy Jm. Nie manewruje tymi składami, tylko czekam w tym samym miejscu, aż do wyprawienia tego pociągu z powrotem do Liskowa. Po odjeździe ze stacji Lisków miasto odcinek toru IT3b jest wciąż blokowany. Nie wiem czy tak samo się dzieje przy wysyłaniu na tor 2 (bo nie chce wysadzać pasażerów na łąkę zamiast na peron ;)).
Dodatkowo moja sugestia, żeby wprowadzić edytowanie tabliczek z własnym opisem, które można przyczepić do pulpitu nastawczego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej