Forum Główne > Lisków Miasto (stara wersja symulatora)
Lisków Miasto - Dyskusja
EN57-002:
--- Cytat: Kolejorz91 w 23 Luty 2015, 22:04:12 ---A czy mogła by być chociaż szlakowa 50km/h od Liskowa do Liskowa Miasto? ::)
--- Koniec cytatu ---
A do czego szlakowa 50km/h jest potrzebna? Może to naświetli sprawę bardziej, niż zwykłe by było szybciej.
DamDam:
Przy szlakowej 40kph jest oszczędność na żarówkach na sygnalizatorach, bo można dawać tylko s2 i s5, oraz oczywiście sz, a i tak mech musi turlać sie czterdziestką po minusie jak i plusie.
jageer:
--- Cytat: DamDam w 27 Luty 2015, 12:36:02 ---Przy szlakowej 40kph jest oszczędność na żarówkach na sygnalizatorach, bo można dawać tylko s2 i s5, oraz oczywiście sz, a i tak mech musi turlać sie czterdziestką po minusie jak i plusie.
--- Koniec cytatu ---
To można dać szlakową 120 np, a na słupku wjazdowym zawiesić wskaźnik z "4".
TaKeT:
--- Cytat: DamDam w 27 Luty 2015, 12:36:02 ---Przy szlakowej 40kph jest oszczędność na żarówkach na sygnalizatorach, bo można dawać tylko s2 i s5, oraz oczywiście sz, a i tak mech musi turlać sie czterdziestką po minusie jak i plusie.
--- Koniec cytatu ---
Nawet To nie trzeba... To może od razu zamknijmy LM i niech pobierają klucze z Liskowa? :D
(Sorry za OT)
Kolejorz91:
Wyskoczył nieznany mi błąd podczas testowania smyka Lisków Miasto. Ktoś mi pomoże rozwiązać ten błąd? Nie chcę od nowa zaczynać dyżur "od zera". W załączniku zdjęcie oraz sav.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej