Forum Główne > Testowo

ISDR Testowo - informacje o nowych wersjach

<< < (2/14) > >>

jageer:
Paweł mówił, że najlepiej zadzwonić do znanego ostatnio w tym kraju wróżbity Macieja, on na pewno wam powie, kiedy wyjdzie nowa wersja.... ;)

Paweł:
Ja pracuję przy TW, mateu ze swoim TF czeka aż skończę i wtedy przeniesie poprawione/dodane rzeczy do swojego projektu. Co mniej więcej będzie to już napisałem wcześniej, kiedy - tego nie wiadomo. Jak skończę to będzie ;) Trwa to dość długo nie dlatego, że w nowej wersji będą jakieś cuda, tylko po prostu jestem już trochę zmęczony siedzeniem godzinami przy kodzie i zwolniłem tempo prac. Będzie parę nowych detali plus poprawki różnych błędów które w niektórych sytuacjach wręcz uniemożliwiają korzystanie z programu (np. nadmierne pobieranie pamięci przy rysowaniu tabeli rozkładu, złe formatowanie godzin na niektórych systemach), ale dotyczy to niewielkiej części userów więc zapewne mało kto zwróci na to uwagę - jednym zdaniem nowa wersja nie będzie się wiele różniła od obecnej. Najważniejsza rzecz która była w planie, czyli opisy pociągów przy zapowiadaniu ("xxx z przekroczoną skrajnią") jest już skończona.

jageer:
No, to ja mam nadzieję, że ruszę również z projektem po wydaniu nju werszyn :D

MaKu:

--- Cytat: jageer w 15 Kwiecień 2011, 18:24:24 ---No, to ja mam nadzieję, że ruszę również z projektem po wydaniu nju werszyn :D

--- Koniec cytatu ---

No ja ze swoim rozkładem też oczekuje :)

Paweł:
Nowa wersja wrzucona. Lista zmian w wątku "Info".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej