Forum Główne > ISDR - Rozkłady jazdy
Piotpal v.2.0 - rozkład dla Liskowa
krzysiuwroc:
--- Cytat: EU07 w 22 Luty 2016, 06:57:38 ---@krzysiuwroc czytałeś opis rozkładu?
--- Koniec cytatu ---
Przeczytałbym, ale jak otwieram plik to mam jakieś chińskie znaki i za nic nie idzie czytać ;)
EU07:
Ten z archiwum z pierwszego postu w temacie? Jakim programem rozpakowywałaś? Ja używam 7zip i wszystko jest dobrze.
Długości lok. nie będę zmieniał, nic to nie zmienia w rozgrywce, a wymaga dużo pracy.
EU07:
Z drezynami jest dobrze, wszystkie odjeżdżające o 13:00 mają numer powrotny 887001, wszystkie odjeżdżające o 14:00 mają numer powrotny 887009 uzw. Po prostu jeśli masz dwie z tam samym numerem wysyłasz je jako jeden pociąg. Auto-zamiana numerów drezyn jest konieczna, ponieważ inaczej trzeba było by robić wielki opis schematu zmian numerów w "opisie rozkładu"
melis:
--- Cytat: EU07 w 22 Luty 2016, 13:19:09 --- Auto-zamiana numerów drezyn jest konieczna, ponieważ inaczej trzeba było by robić wielki opis schematu zmian numerów w "opisie rozkładu"
--- Koniec cytatu ---
Nie wielki opis zmian, a jedynie info zmiana num na... Teraz taka drezynka dostaje po zatrzymaniu u nas num powrotny, a czeka ją jeszcze praca dalej na szlaku. Wygląda to trochę dziwnie. Ale każdy kto chce, te małe poprawki może sam sobie zrobić.
EU07:
Zrobiłem tyle na ile miałem ochotę (naprawiłem to co najbardziej mi przeszkadzało) i więcej nie ruszam. Chcesz coś zmienić? Zmieniaj sam. To że coś zrobiłem (na własne potrzeby) i udostępniłem, nie znaczy że jestem od razu "działem błędów i rozwoju".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej