Forum Główne > Inne
Sytuacja - otwarte drzwi w pośpiechu
Droznik:
MaKu
Inna kolej inne zasady ;p
Co mu się dziwisz jak od tygodnia pociągu nie miał na swojej stacji ;p
jageer:
--- Cytat: Droznik w 11 Luty 2015, 18:06:53 ---MaKu
Inna kolej inne zasady ;p
Co mu się dziwisz jak od tygodnia pociągu nie miał na swojej stacji ;p
--- Koniec cytatu ---
Od roku :D
--- Cytat: MaKu w 11 Luty 2015, 17:08:25 ---Ja już wiem, czemu Ty w PLK'a nie robisz...
--- Koniec cytatu ---
Cieszę się, że wiesz.... Ta firma omija mnie, a ja ją też i nie jest mi do życia potrzebna ;)
PS. Możesz mi nałożyć moderację albo usuwać niewygodne treści jako "prawa ręka zarządu".
Paweł:
--- Cytat: jageer w 08 Luty 2015, 13:28:59 ---Widzę, że tu twarda grupa zawodowa jest pracująca zgodnie z przepisami i nic dla "żartów" nie można napisać.
--- Koniec cytatu ---
Nikogo nie rozbawił ten żart, nic nie wnosi do tematu a jedynie psuje obraz środowiska i tego forum. Padło pytanie, proszę odpowiadać merytorycznie.
MaKu:
--- Cytat: jageer w 11 Luty 2015, 21:05:22 ---PS. Możesz mi nałożyć moderację albo usuwać niewygodne treści jako "prawa ręka zarządu".
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli w dalszym ciągu będziesz pisał posty, które będą stawiały to forum i autorów symulatora w złym świetle, pewnie się o tym pomyśli.
Przed następnym bezmyślnym klepaniem w klawiaturę chwilę się zastanów.
Pr1:
A jeśli ja (jako podróżny czekający na peronie) zauważę, że w pociągu X są otwarte drzwi, a pociąg ma przelot to mogę coś w tym momencie zrobić?* Niby to stwarza realne zagrożenie w ruchu pociągów oraz zagrożenie dla pasażerów. Szczególnie te otwarte drzwi były dziwne, że to były drzwi tego najnowszego typu (elektryczne, z guziczkami, LED'em, wysuwanym schodkiem), które powinny się same zamknąć. Zadzwonić do centrali PLK? Co jak pociąg jest w Pruszkowie i się w końcu tam dodzwonię i oni zareagują to skład będzie już sprzątany na Grochowie? ;D
* A nawet jeśli stoi w polu pod S1 - przecież nie wlezę na tory i nie zapukam do maszynisty, albo latał po składzie i szukał obsługi, bo jeszcze mech wezwie SOK, albo obsługa sprawdzi mi bilet...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej