Forum Główne > Inne

Wykolejenie wagonu.

(1/3) > >>

EN57-002:
Wiem, to nie ten symek, ale wszyscy wiedzą, że takowy istnieje, natomiast ktoś za szybko rozwiązał drogę przebiegu, przełożył wajchę pod ostatnim wagonem i podał Sr2 dla drugiego składu. To błąd programu czy RSP?

Droznik:
Nie wydaje mi się że ktoś za szybko rozwiązał drogę i przełożył, bo by ten wagon ściął semafor, a jak widzisz semafor stoi cały. Widać jakiś błąd musiał być, że skład pojechał tak a nie inaczej.

taper:
Taki jest błąd ze przespałeś event, a semka Ci nie zetnie.

jageer:

--- Cytat: EN57-002 w 21 Luty 2015, 17:22:14 ---Wiem, to nie ten symek, ale wszyscy wiedzą, że takowy istnieje, natomiast ktoś za szybko rozwiązał drogę przebiegu, przełożył wajchę pod ostatnim wagonem i podał Sr2 dla drugiego składu. To błąd programu czy RSP?

--- Koniec cytatu ---

To, nie możesz zadać pytania na forum symulatora, którego screeny prezentujesz?

EN57-002:
Musiałbym tam założyć konto, a rzadko gram w tamten. Sema nie ścięło, bo jak skład wycofałem to on również został, widocznie ścinanie semów nie jest przewidziane. Po wjechaniu na iglice suwak z zamka się wysunął z klamry, przełożyły się do położenia minusowego i ostatni wózek zostając na torach zatrzymał się za wajchą. Podciągnąłem skład do krawędzi peronowej. W tym czasie wyjechała zniecierpliwiona sm-ka ponownie rozpruwając wajchę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej