Forum Główne > Inne
inne symulatory ruchu pociągów
mirekbrnosim:
Arnhem Hbf pewnie, chyba czarny pulpit z cieniutki kreseczkami, tym się chyba tylko klika na semafor a potem chen w perony i to się samo ustawiało. Tak mi coś świta. Szkoda czasu.
matek__9292:
--- Cytat: noname89 w 14 Maj 2011, 18:18:53 ---
--- Cytat: matek__9292 w 14 Maj 2011, 15:33:33 ---Czy ktoś umie obsłużyć symulator nastawni, który wysyłam w załączniku?
--- Koniec cytatu ---
Jak byś miał winowsa 95 bądź starszego to byś uruchomił ;p
--- Koniec cytatu ---
Mi się ma XP normalnie otwiera.
--- Cytat: mirekbrnosim w 14 Maj 2011, 19:59:39 ---Arnhem Hbf pewnie, chyba czarny pulpit z cieniutki kreseczkami, tym się chyba tylko klika na semafor a potem chen w perony i to się samo ustawiało. Tak mi coś świta. Szkoda czasu.
--- Koniec cytatu ---
To nie działa
mirekbrnosim:
Dobra odpale na drugim kompie. No odpaliłem ale mam krzaczoły zamiast liter. No tam tylko klikasz prawym klawiszem na nr pociągu i samo się ustawia. Musisz tylko czasu pilnować i tyle. Masz tam rozkład jazdy
matek__9292:
--- Cytat: mirekbrnosim w 14 Maj 2011, 20:15:29 ---Dobra odpale na drugim kompie. No odpaliłem ale mam krzaczoły zamiast liter. No tam tylko klikasz prawym klawiszem na nr pociągu i samo się ustawia. Musisz tylko czasu pilnować i tyle. Masz tam rozkład jazdy
--- Koniec cytatu ---
Klikanie prawym przyciskiem myszy daje efekt manewrowania.(pociągi nie dojeżdzają do sąsiednich posterunków.)
mirekbrnosim:
Patrz dobrze na rozkład jazdy i zachowaj odpowiednią kolejkę to sie nie zatka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej