Forum Główne > Inne
inne symulatory ruchu pociągów
TaKeT:
PLK uwielbia wydawać kasę na rzeczy średnio/bardzo nie potrzebne... Numerki torów zawieszone po 30 latach od remontu stacji i na dwa lata przed moderną, 5 lamp na ,,zamykanym" przejeździe w polu i... 10km/h po torze głównym zas. ...
MaKu:
--- Cytat: jageer w 17 Październik 2014, 15:25:41 ---RSP siedzą w peronie ;) Chociaż, nie wiem, bo w niektórych firmach RSP to ISDR.
--- Koniec cytatu ---
Kilkanaście // 15-18, ewentualnie proszę o sprostowanie // Rsp było oznaczeniem dyżurnego ruchu.
Oznaczenie ISDR zresztą także obecnie odchodzi do lamusa, na rzecz nowego... Ale o tym ciiiiii...
TaKeT:
Jest wogóle jakaś ,,legenda" tych oznaczeń?
EN57-002:
--- Cytat: MaKu w 17 Październik 2014, 19:08:39 ---Kilkanaście // 15-18, ewentualnie proszę o sprostowanie // Rsp było oznaczeniem dyżurnego ruchu.
Oznaczenie ISDR zresztą także obecnie odchodzi do lamusa, na rzecz nowego... Ale o tym ciiiiii...
--- Koniec cytatu ---
Może, gdyby za tym nie kryła się kasa, jak w przypadku czegoś takiego jak logo np. UTK (gdybym nie wiedział że chodzi o UTK, to nigdy bym tego loga prawidłowo nie odczytał), to nie było by tak częstych czasami zupełnie niepotrzebnych zmian. Najwięcej razy to chyba zmieniano tor "lewy" i tu można by faktycznie stworzyć chronologię nazewnictwa
jageer:
--- Cytat: TaKeT w 17 Październik 2014, 19:10:35 ---Jest wogóle jakaś ,,legenda" tych oznaczeń?
--- Koniec cytatu ---
Pewno jest. Ja mam swoją, ale nie będę jej tu przytaczał ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej